+36 30 349 4754 info@smilinglizard.eu

Rólunk

Ismerj meg minket jobban.

TOVÁBB

MIVEL FOGLALKOZUNK?

Az online világ számos területét lefedjük szolgáltatásaink palettájával. Elsősorban weboldalakat és webshopokat fejlesztünk, de az online marketingben is otthonosan mozgunk. Nagyon egyszerű egyoldalak landing-ektől egészen bonyolult vállalatirányítási rendszerek kidolgozását rénk bízhatod. Bármilyen további kérdéssel, nyugodtan keress minket.

  Minőség

  Nem csak munkánkra, hanem kommunikációnkra is igényesek vagyunk. Csak olyan munkát adunk ki kezeink közül, aminek mi is örülnénk.

  Legújabb trendek

  Folyamatosan követjük a legmodernebb technikákat és mindig teszteljük a legújabb trendeket, így semmiről nem fogsz lemaradni.

  Tapasztalat

  Minden szegmensben tapasztalt kollégáinkkal dolgozunk együtt, akik az adott feladathoz magas szinten értenek és több éves tapasztalattal rendelkeznek.

  Érthető kommunikáció

  Sokszor probléma, hogy az online felületek sajátos nyelvezetét nem értik az ügyfelek. Mi mindeki számára érthető módon kommunikálunk veled.

  CSAPATUNK

  Péter

  Péter

  IT

  Rufina

  Rufina

  Marketing

  Roxána

  Roxána

  Sales

  János

  János

  Pénzügy

  Viktória

  Viktória

  Design

  Attila

  Attila

  Account Management

  Márton

  Márton

  Project Management

  László

  László

  IT

  RÓLUNK MONDTÁK

  "Szuper volt együtt dolgozni a csapattal. Nagyon rugalmasak minden területen. Ha problémám volt azt rögtön segítettek orvosolni és a végeredmény tökéletes lett. Köszönöm a munkát"

  "Már évek óta dolgozom együtt a csapattal. Egy egyszerű weboldal fejlesztésével indult a közös munkák, de azóta már webshopot is készítettek nekem, valamint az állíndó online kampányaimat is ők kezelik, nem mellesleg kiemelkedő ereménnyel. Alig várom a következő közös projektünket."